/

Продавач на авто делови - Почетник

Скопје, Republic of North Macedonia

Макдел д.о.о Увозник и дистрибутер на каросериски автоделови 

Локација:  Методија Андонов - Ченто 13 населба: Ченто ( во кругот на Агросервис )

Услови кои треба кандидатот да ги исполни:

     - Силна желба за учење да се постане продавач на авто делови.


    - Добро познавање со работа на компјутер


    - Добро познавање на MS Office пакет


 

Пожелно кандидатот да поседува:

- Завржен курс за  работа на компјутери

- Завршен курс по Excel

Вработување на неопределено работно време.

Во текот на интервјуто ќе добиете дополнителни информации за работата.

Кандидатите кои ќе влезат во потесниот круг на селекција ќе бидат контактирани.